Duurzaam kamperen

De vrijwilligers van St. Walrick hebben besloten dat we als terrein ons aansluiten bij het SCENES netwerk. We zijn sinds 2020 lid van dit netwerk en druk bezig dit duurzaamheidscertificaat verder vorm te geven. (lees meer)

ScoutShop Overasselt

Tijdens de zomervakanties is de ScoutShop de gehele week geopend. De rest van het jaar is vooraf bellen of mailen handig, ook gezien het feit dat we niet alles uit het ScoutShop assortiment op voorraad hebben. (lees meer)

St. Joristocht

Ben je op zoek naar een tweedaagse hike tijdens je zomerkamp, dan is de St. Joristocht precies wat je zoekt. Deze tweedaagse zwerfhike is sinds 2015 weer te lopen, nadat deze 41 jaar in de vergetelheid was geraakt. (lees meer)

Reserveren

Midden in het prachtige natuurgebied de Hatertse en Overasseltse Vennen, vind je 26 kampeervelden. Deze zijn geschikt voor groepen uiteenlopend in grootte van enkele tot meer dan 100 personen. De velden hebben een verschillend karakter: in het bos, grasland, centraal gelegen of ver van de weg.

Al onze velden hebben een stookplaats voor kampvuur en primitief koken. Er is een speciaal veld voor scoutingfamilies. Voldoende pionierhout is beschikbaar voor de kampeerders. Als je komt kamperen is er kampstaf aanwezig. Je bent welkom in onze gezellige ontvangstruimte met ScoutShop.

We wensen je alvast veel kampeerplezier toe op ons prachtige terrein.

collage website