Hoofdterrein: Vennenbos

Dennenbos

dennenbosLeuk veld in het bos geschikt voor 6-15 personen. Je kunt ongeveer 3 patrouilletenten kwijt. Op het pad, voor het veld langs, bevindt zich de parkeerplaats van het Buitencentrum. Het watertappunt bevindt zich naast je veld.

Legendeveld

legendeveldGroot grasveld met uitzicht op de ruïne, zeer geschikt voor grote tenten. Je kunt hier met 20 – 50 personen staan. Is aan 1 kant beschut door een bosrand. Ligt vrij dicht bij de toiletten en een watertappunt.

Dinnissenveld

dinnissenveld Mooi groot grasveld, afgescheiden van het pad door bossage. Je kunt hier 30 – 80 personen op kwijt. Ligt vlak bij "De Hut", met uitzicht op het ven. Rondom het ven kunnen prima activiteiten gedaan worden. Heeft een watertappunt op het terrein.

Monnikhof

monnikhofVrij groot grasveld, aan 2 zijden beschut door een bosrand, met in het midden 2 bomen. Je kunt hier met 15 – 35 personen staan. Ligt vlak bij de parkeerplaats en dichtbij de toiletgebouwen.

Heilige Hoek

heiligehoekMooi veld gelegen in het bos, groot genoeg voor 15 – 20 personen. Je kunt ongeveer 4 patrouilletenten kwijt. Ligt naast het watertappunt. Op het pad, voor het veld langs, bevindt zich de parkeerplaats van het Buitencentrum.

Oudgediendenbos

Oudgediendenbos.jpgKlein veldje in het bos geschikt voor 8-15 personen. Je kunt er ongeveer 3 patrouilletenten kwijt. Ligt redelijk dicht bij de toiletten. Gelegen aan het toegangspad.

Henry's hoekje

Henrys HoekjeLeuk klein grasveldje, aan 3 zijden beschut door bos en struiken. Je kunt hier met 6 – 15 personen staan. Ligt dichtbij de toiletten, douches en een watertappunt.

Paardenveld

paardenveldGroot grasveld met uitzicht op de ruïne, zeer geschikt voor grote tenten. Je kunt hier met 20 – 50 personen staan. Is aan 2 kanten beschut door een bosrand. Ligt vrij dichtbij de toiletten.

Hoemannenveld

hoemannenveldZeer mooi groot grasveld aan 3 kanten beschut door een bosrand. Je kunt hier 30 – 90 personen op kwijt. Ligt niet ver van de toiletten en douches af. Je hebt hier uitzicht op het ven. Rondom het ven kun je prima activiteiten doen.

Peliesbos

peliesbosVrij dichtbegroeid bosperceel waar je met 8 - 15 personen op kunt staan. Je kunt er ongeveer 3 patrouilletenten kwijt, maar dan moet je wel een beetje zoeken naar de goede plekken. Ligt relatief dicht bij het toiletgebouw.

Jongensveld Achter

jongensveld achterLeuk veld in het bos. Je kunt hier met 15 – 30 personen staan. Biedt ruimte om patrouilles wat uit elkaar te zetten. Ligt dicht bij het toiletgebouw en naast het sportveld.

Plantage

plantageVrij groot grasveld, aan 1 zijde beschut door een bosrand. Je kunt hier met 15 – 35 personen staan. Ligt vlakbij de parkeerplaats en de toiletgebouwen.

Jongensveld Voor

jongensveld voorVrij groot veld in het bos. Je kunt hier met 15 – 35 personen staan. Grote open plekken zodat je ook een groepstent kwijt kunt. Ligt naast het sportveld en de parkeerplaats. Ligt dicht bij het toiletgebouw.

Roos' veld

oude kampvuurkuil(voorheen de oude kampvuurkuil) Leuk open grasveld naast een watertappunt. Het veld heeft een vrij uitzicht op de ven en het grote veld eromheen. Vrij dicht bij de toiletten en douches van "de Hut". Dit veld is geschikt voor groepen tot ongeveer 20 personen.

Kersjesveld

kersjesveldLeuk veld in het bos, deels gelegen op een heuvel. Als je niet alleen boven op de heuvel gaat staan, maar ook de rest van het veld gebruikt, dan kun je de patrouilles leuk uit elkaar zetten. Geschikt voor 20-35 personen. Ligt dichtbij het toiletgebouw.

Ruineveld

ruineveldGroot grasveld met uitzicht op de ruïne, zeer geschikt voor grote tenten. Je kunt hier met 20 – 50 personen staan. Is aan 2 kanten beschut door een bosrand. Ligt vrij dicht bij de toiletten en een watertappunt.

Lange Zijde

lange zijdeEen bosperceel waar je met 15 – 25 personen op kunt staan. Je kunt er ongeveer 4 patrouilletenten kwijt. Ligt dichtbij het toiletgebouw.

Trapperbaan

trapperbaanGroot grasveld, aan 3 zijden omringd door bos en de vierde zijde is afgeschermd door een bomenrij. Gelegen naast het sportveld. Er kunnen ong. 30 – 60 personen staan. Ligt dichtbij het toiletgebouw.

Leendersveld

LeendersveldLeuk grasveld, gelegen naast het pad, omgeven door bossages. Je kunt hier met 6 – 20 personen staan. Ligt vlak bij de parkeerplaats. Ligt dicht in de buurt van de toiletgebouwen en een watertappunt.