We beschikken over velden in alle soorten en maten, waardoor er voor elke groep een geschikt terrein beschikbaar is. Op elk terrein is een stookplaats aanwezig.

Familiekampeerterrein Wycherinckveld
Dit kampeerterrein is speciaal ingericht voor scoutingfamilies. Er zijn 13 aparte kampeerplekken waar een gezin ruimte heeft een eigen kamp op te bouwen. De plekken liggen rond een centraal veld, waar een gezamenlijke stookplaats is. De plekken zijn afgescheiden door bossage.  Hier kunnen ook caravans en campers staan.
Er zijn twee eenvoudige toiletten aanwezig. Deze spoel je door, met een emmer water uit een handpomp. Douchen is mogelijk op het hoofdterrein. Dit is gelegen op 7 minuten loopafstand.
Ook voor families geldt dat er, tegen een kleine vergoeding, gebruik gemaakt kan worden van het piohout.kampeerinformatie

Velden voor kleine groepen
Vijf velden zijn geschikt voor groepen tot vijftien personen.
In het bos bevinden zich Dennenbos, Oudgediendenbos en Peliesbos. De overige twee zijn grasvelden, namelijk Henry’s Hoekje en Leendersveld.

Velden voor middelgrote groepen
Velden voor vijftien tot en met dertig personen zijn er ook.
Je kunt zeer mooi in het bos staan op Heilige Hoek, Jongensveld Voor, Jongensveld Achter, Lange Zijde en Kersjesveld.
Op grasland hebben wij Monnikhof en Plantage tot de beschikking.

Velden voor grote groepen
Groepen van dertig tot en met zestig personen kunnen op grasland, beschut door bos, kamperen op Hoemannenveld en Trapperbaan. Daarnaast kan je kiezen voor Dinnissenveld, wat een wat opener veld is.
De echt grote groepen, honderd personen en meer, kamperen op de Ruïnewei. Deze wei is onderverdeeld in drie velden, Ruïneveld, Paardenveld en Legendeveld. Kom je met een zeer grote groep, dan krijg je alle drie de velden tot je beschikking. Elk veld apart kan een groep van veertig personen makkelijk aan.

Primitief kamperen
In de maand juli kan er primitief gekampeerd worden.
In Tommesbos liggen 3 bospercelen (Zwarte Das, Langstraat en Loksheuvel) waar nog een hudo gegraven moet worden. Je beslist zelf of je gebruik maakt van de douches op het hoofdterrein.
Voor enigszins primitief kamperen kun je terecht op Heurkensveld (Elzenbos, Vogelenzang en Westpoint). Deze velden liggen alle drie midden in het bos en zijn geschikt voor groepen van 10 – 30 personen. Er zijn twee eenvoudige toiletten aanwezig. Deze spoel je door, met een emmer water uit een handpomp. Ook voor deze terreinen geldt dat je kunt douchen op het hoofdterrein.

Download hier de kaart van het terrein.